Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Som man skriver får man ligga"

Ibland vaknar jag med pirret
i mitt kroppsspråk att skriva en dikt till dig                    Det där pirret att med sensuella                                    rader smeka av dig dina komplex 
Ibland vaknar jag med ordklotet
i min famn
Och hela jag snurrar runt min egen axel
i ett drömscenario med dig
Och u-ni-vers-SUM
Och världen kunde tala i gåtor
Mumla i metaforer

  

Men du blir en symfoni
Mot mina läppar
Och allt kommer i känslovågor
Jag kallsuper oss i varje andemening, baby
I do

Vi nakenbadar under månens disco
Och solen håller dörren på glänt
Med spänd av förväntan i blicken
Vi är VIP i denna scenkonst

 

Och vi målar ögonblicken
Monet och Prince tonight
Och jag kysser varje tonläge
i ditt stön, baby
Och jag känner varje rytm
i ditt hjärtas akustik, baby


I do
I do
Förstår dina takter
Känner din dans
I do feel you
I denna säng i natt




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-04-23 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Musikalisk sensualism, extremt närvarande text.. Att vara föremålet för denna dikt.. wow.. Ren sinnlig triumf. Erotisk hyllning när den är som bäst..
2023-07-02

  Schackpoeten VIP
"Och jag kysser varje tonläge
i ditt stön, baby"

Bara ovan rader är ren och skär poesi
både textmässigt och bildligt. Grattis. Mycket bra.
2023-05-05

  Respons VIP
En flod av sensualitet, längtan och kärlek. Bra!
2023-04-24

  Hon kallar sig poet VIP
Tack hörni :)
2023-04-23

  BenGust VIP
Texten genomsyras av hjärtats akustik
och en drömmens känslomystik.
2023-04-23

    ej medlem längre
Oerhört sensuell text. Den pulserar av liv och lust.
2023-04-23

    Sefarge VIP
Får man skriva sig
själv på näsan-men
inte andra-ajjabaja?
;)
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP