Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast ibland kan det ju vara precis

ibland kan det ju vara precis tvärtom nämligen att ord har samma skepnad
men egentligen ett annat innehåll de brukar kallas för
falska vänner
språk kan vara svårt eller det kanske är lite onyanserat sagt Hur som jag är verkligen INTE ordens mästare (alltid måste jag konfronteras med min medelmåttighet) men jag slipper geniets grubblerier kanske finns det en glädje i det?




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-04-23 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP