Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gemensamt skriven av mig och BenGust.


Alltjämt tid för näktergal

Duggbesjungen
vacklar granspiran
famnfångad av aftonvind

Hungrigt pickar
talgoxe på talgbollsrest

I björken leker
sparvar fjolårslöv

Alltjämt en tid för träd
att sjunga och besjungas

Alltjämt den ljusa mildhet
en moder besitter

med midsommarlyckan
ännu i färgskrin buren
av en vit springare

Kom på lätta hovslag
Kom med näktergal




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-23 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP