Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min unge, älskar så.


sistabarn

 

 

för dig ville jag oändligt 

ville skratt, tålamod popularitet,

jag ville rikedom i kärlek och förmåga att

köpa de där jeansen som du ville ha.

 

Hvb hem.

Hur gick det till, ens möjligt.

Jag som sett allt vandrat alla levnadsstigar

Hur kunde Jag Inte Se.

 

Älskebarn i Snårighetslivet.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-23 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP