Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi lovade varandra evigheten

Jag vet
Inte
Vad jag gjorde
Eller lät bli
När du kom
Och gick förbi
Jag vandrar vidare
I ovissheten
Vi lovade varandra
Evigheten
Men nånstans nådde du
till evighetens slut
Och jag
Står ordlös
Blind
Och ser dig gå
Inte sa jag stanna
Eller höjde blicken
och vädjade dig att inte gå
och varför, varför, varför
kan jag inte alls förstå




Fri vers av tomfolke
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-24 20:06



Bookmark and Share


  Koloristen
Är evigheten lovad så skall den hållas - no whatter what.

Med dödsförakt at that.
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke