Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallsinnig är tiden nu


nej jag orkar inte

varken med livet
med vädret

är som trädet


håller inne
mina knoppar


mitt liv


här ska inget grönska
inte i denna kalla tid














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-25 11:27



Bookmark and Share


  Skrivmaskinsskriverska
Åh.
Snälla låt dig blomma ut ändå.
Jag blommar i smyg.
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP