Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet i mina förnekelser

Läskigt vad vill den här...
Förnekelsen ,
HAr jag en själ och endå rädslan att förstå mer om den,
Kanske tar jag hand om mig ,
Förnekelsen skyddar
Det betyder att jg kan känna omhändertagande
Eller är det en lögn som hjälper förnekelsen ,
Om jag inte är fri käns det som att jag iallafall är älskad ,kanske min frihet finns där...
Frihet till sinnet
Frihet till hjärtat

Tack för att du håller om mig och jag lämnar här dagens mest komplicerade tanke , när jag är rädd att tänka fritt så påminer du mig att jag kan skriva .
JAg bryr mig , frihet , levande , vem älskar jag mest , båda lika mycket hoppas jah
Det viktiga nu är att ta hand om mig själv




Skapa | Skriva av vodkatårar23
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-25 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vodkatårar23