Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilt


Vilt

Norden där fanns jah ,
Där blev jag stulen ifrån
Där letar jag
KRigar ett tystare krig en vanligt
Något saknade jag idag
Nu börjar jakten
Nykter letar jah
Vilt och vitt finns .
En tjej här, hör.




Fri vers av vodkatårar23
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-04-25 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vodkatårar23