Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, underbara du

 



Du
lugnade min oroliga själ

Du
fick mig att komma till ro

Du
torkade mina tårar

Du
gav mig hopp och framtidstro

Du
underbara du

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-04-26 09:31



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fint på ett befriande enkel sätt.
2023-05-02

    Lars Gullberg
Så enkelt det kan vara, men ack så svårt att se.

Du ger det allra viktigaste. Att finnas till för någon
2023-04-28

  Susen VIP
Finstämda ord till DU fyllda med tacksamhet och värme
2023-04-27

  Sparvögat VIP
Så fint du målar tacksamheten ~
till underbara du…
2023-04-27

  Blomma-Stjärna VIP
skön text att läsa
med känsla för en
medmänniskas värme
och framtidstro
2023-04-27

    Lena Staaf VIP
Enkla ord som ändå innehåller allt. Skön läsning!
2023-04-26

  Öknens Ros VIP
Innerligt och varmt till denna Du!
2023-04-26

  Eva Helene VIP
Blir varm om hjärtat när jag läser. Så fint!
2023-04-26

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra ord om tacksamhet
och tillit.
2023-04-26

  Kungskobran VIP
Så fin kärleksförklaring
2023-04-26

  Maria Sundelin VIP
Så vackert
Varma kramar
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP