Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FT

Jag tror inte på det där längre

Jag tror inte på framgångsteologi




Fri vers av Tea Alex
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-04-26 15:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är maranatavän. Och apostolisk.
2023-05-03

  Koloristen
Luthersk i teologin. Pietist och karismatiker i erfarenheten och praktiken. That's me, see.
2023-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Inte vad dopet anbelangar.

2023-04-26

  Koloristen
Att vara luthersk är att vara biblisk.
2023-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Det gör jag.
Vilken teologi tror du på?
Luthers?
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex