Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Visst är du där
och lyser lyktan för mig
under flykten
till en annan ort
visst är du där
i de många sekunderna
som gör tickandet i uret
det regelbundet vandrande
det heligt återkommande i varje timme
som gör klockslagen till ett cirkelminne
när jag kommer fram
ska jag skicka en duva till dig
genom tidens alla skikt
och kanske du ser mig igen
i de snabba vingslagen
och känner trycket mot din kind
och förlåter att jag tappade bort dig
när jag glömde mina namn under flykten




Fri vers av Anneli Karlsson
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-26 18:35



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Väldigt fin!
2023-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av textens innehåll.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anneli Karlsson
Anneli Karlsson