Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


I ETT FÖRSÖK ATT FÅNGA VÅREN

 

den djupa skogen känns etsad 

i något jägargrönt

där detta så mörka

på något sätt suger åt sig

och sväljer

solens varma strålar

så att den fuktiga marken

nu kan vakna

 

jag ser ängsblommornas knoppar

hur de väntar

väntar under den allt

starkare vårsolen

där på den klarblå himmlen

skrider nu

små korallformade moln

oss sakta förbi

 

ja jag sitter och målar

dessa landskap

i ett försök att fånga våren

där i stunden

för just här och nu

öppnar sig havet

och allt detta vackra

det speglas …i dina ögon

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-27 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP