Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftskeppet - 1

Jag vet ingenting.

INGENTING.

Jag vet inte vem jag är. Vem jag inte är. Hur vet man att man inte är en hemsk människa? Hemska människor vet ju inte om att de är hemska oftast, eller? Hur står de ut med sig själva om de vet? JAG står inte ut och jag vet inte ens om jag är hemsk eller inte. JAG VET INTE.

Jag vet inte vad som är verkligt och inte. Har en känsla av att INGENTING är verkligt. Att jag drömmer eller spelar ett spel. Att jag är en figur i en simulerad 3D-värld. Grafiken är helt otrolig, det får man ju konstatera. Problemet är bara att jag inte vet vad spelet går ut på.

Jag vet inte vad jag vill. Jag vet vad jag borde, så jag försöker göra det. Jag kämpar på med mina rutiner och mediciner, allt för att hålla mig levande och fungerande till omgivningens belåtenhet. Men VILL jag göra det? Vill jag ens något över huvud taget? Jag vet inte.

Jag vet inte vad jag inte vet. Det är det läskigaste av allt. Tänk om jag missar något uppenbart. Som alla andra vet, men ingen berättar för mig. Och alla har ofantligt roligt åt mig där jag kämpar på utan att veta. Och du som läser detta vet precis vad jag pratar om. Men du säger ingenting. Och jag vet ingenting.

INGENTING.




Övriga genrer av blimp VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-28 04:23



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Du skriver in läsaren i din känsla, och det liksom knyter sej imej av att vara där i din känsla.
2023-04-28

    Music mind VIP
Jag känner liknande, men fungerar dessvärre inte till allas belåtenhet. Det är inte lätt. Du träffar rätt i hjärtat.
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP