Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemikrångel


adrenalinet i förälskelsens lika vimmelkantiga sköte,
drömmens dopade muskelfiber,
skadeglädje,
skratta så man gråter,
lillgammal,
regnbågar,
fulsnygg,
fattiga riddare,
hatkärlek,
svartvit,
varken eller,
sömngångare,
sötsur sås,
kallsvett och skitgod.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-28 06:01



Bookmark and Share


  Respons VIP
Är vi offer för våra kemiska beroenden? Tänkvärt!
2023-04-29

    Sefarge VIP
För mycket (nano) plast
i hjärnan kanske?
;)
2023-04-28

  KYREUS of Sweden
Panerad paella....
por favor
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP