Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Om igen

 

Återkommande om och om igen, tar livet omtag. Regnet vattnar jorden idag. Själen söker sig inåt mot mitten. Tidningen ouppslagen. Ljuset finns i den grå morgonen. Halvljusen behövs inte. Klockslaget detsamma, elementet porlar i bakgrunden. Bilden densamma som då, tre år sedan idag enligt mitt moln, orden annorlunda än i boken.

©Eva Hedlund fd Langrath 2023




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-28 10:17



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Livets skeenden faller så vackert
i dina ord ~ speglar
bildens skönhet…
2023-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Ja, visst tar livet omtag och allt förändras.
Fint foto som inbjuder till upptäcktsfärder.
2023-04-28

  Anya VIP
Den inledande meningen är så talande i sig. Jaa vi tar omtag hela tiden. Så fint skrivet.
Din text är vacker i övrigt.
2023-04-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vårt språk förnyas och
även engelska blandas
direkt på studs in i det
svenska språket, ibland
är jag inte med ens på
åket... Då det svensk
nyhet sas, wox poll...
Först kammade
jag ju noll...

2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP