Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Censur

Sårens heta glöd.
Värmer endast i nuet
Det var så ramsan löd.
Av staten var det förbjudet.

Människor uppror kan.
Det kan dikten göra.
Dikten är för grov och sann.
Den kan endast förstöra.




Bunden vers (Rim) av Hilding Wickström
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-04-28 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilding Wickström
Hilding Wickström