Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag

 

 

En vandring

En väntetid
En tillbakagång




Bunden vers (Haiku) av Skatflickan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-04-28 20:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Med få får ord får du mig att ana ett djup och en smärta som förstärks av kvinnan på målningen.
2023-05-04

  Kajan VIP
Här lämnas befriande mycket till läsaren, och de frågor som blir kvar hos mig är: Hur länge vandrar man innan, och kan vi börja gå igen ?
2023-05-02

  Anya VIP
Oj så mycket i så lite. Jag läser och funderar. Tänker att texten handlar om livet, existensen....men jag kan ju ha fel. Men jag tolkar den så. Bilden till så fin. Ett självporträtt?
2023-05-01

  Emanuel Sigridsson VIP
Att vända sig till denna text blir likt viss läsning av Konfucius. Språket är överlämnat. Läsaren är navet och har som uppgift att under ansvar förstå djupet av vart och ett av (här) substantiven. Dess tomhet skall fyllas. Det är bara att anta den inbjudan som är för handen.
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP