Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnperspektiv

Som barn så ser och hör man mycket.
Ibland mer än vad man själv vill.
Man är som en fluga på väggen.
Osynlig, tills man börjar surra.
Då tas flugsmällan fram.
Och jakten börjar.
Genom varje rum.
Det är då man önskar.
Att man verkligen var en fluga.
För då kunde man lätt flyga ut.
Genom fönstret som står på glänt.




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-29 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP