Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De flestas perspektiv

Det opersonliga perspektivet, tycker illa om det dåliga
och bra om det goda, ogillar det som stinker,
gillar det goda som grillas.
Gillar vårsolen och ljumma havsbad.
Ogillar skrikiga grannar, gillar snälla hundar.
Gillar att ha råd, stressas av stress.
Är hellre frisk än sjuk.
Attraheras av snyggingar.
Förstår inte oändlighet eller ens den egna döden.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-29 08:54



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ingen människa
är som GUD.
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP