Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För andras skull

Inte ska vi göra saker
För andras skull
Å andra sidan
Ska vi göra allt vi kan
Just för andras skull




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-29 15:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mig kan ingen tvinga.
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP