Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1022.VALBORG

DN 2023-04-28

I partiprogrammen talar man om
alla människors lika värda.
Det är inte trovärdigt.

USA:s uppenbara krigsbrott i bland
annat Falluja i IRAK,där betydligt
fler männoskor dödades och utarmat
uran använde,föranledde inget rop
på att den dåvarande amerikanske
presidenten Bush borde ställas inför ICC.

OBS!!!

De ryska fartyg som åker runt
och kartlägger våra kuster,sjöar
och havsbottnar skildras som
en stor nyhet.

Men är det en nyhet?

Alla borde vi väl vara medvettna
om hur länder spionerar på varandra.
Stormakterna lägger stora pengar på
underrättelseverksamhet.

Även vi jobbar i branschen.
Enda skillnaden är språkbruket.

Vi i västsysslar med
"underrättelseverksamhet",
medan ryssarna"spionerar!


DN 2023-04-27

Utbredd tystnadskultur och
självcensur överaskarv förskare.

Rädslan för att trampa någon på tårna
får svenskarna att lägga band på sig själva.

Självcensuren är så utbrädd
att det borde stämma till eftertanke,
menar statsvetarprofesorn Sten Widmalm.

===
BOOOOOOM=$$$RÄDSLANFÖR=$$$
===pkbf

VI ÄR ALLA I ***GUDS PALMA***
PÅ LIKA RÄTTIGHETER.

OCH DE I DEN GYLDEN KRONAN
OCH DE SOM I RIVNA BYXOR.

(OMAR KHAYYAM.)

AMEN!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-30 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP