Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fjärilar i vinden

Nog svävar vi likt
Vårens första fjäril
Genom livet
Lite dit vinden bär
Med vilja klarar vi
Att avvika

Plötsligt tar vinden oss igen
Kastar ut oss på inre
Yttre resor
Vilsna
Rädda
Blir vi luggslitna
Ärrade
Erfarna av livsöden
Ingen vill känna
Ingen kan känna
Om inte

Likt fjärilen
Behöver vi
Måste vi
Fånga dagen
Se nuet
Älska medans tid är
Ingen vet vilka vindar
Som kommer i vår väg




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-30 19:09



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Fint skrivet
Och sant
"Ingen vet vilka vindar
Som kommer i vår väg"
Tycker om din vers
2023-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP