Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av besök på Fullersta gårds Karin Boye-utställning, april 2023.


Här regnar det stjärnor

Fotot av dig,
transparent,
translucent
inget av dig
går att nå
nej, inget är kvar
du var inte
ens där
när det togs
så var kan jag
se dig?
en dansgrupp på
imaginära hästar
precis utanför,
kanske där?
en macka i världsklass,
precis utanför,
kanske där?
ja, här ute,
här ute i kylan
bland mackor
med skagen
och dansande
imaginära hästar,
här regnar det stjärnor,
ja stjärnor,
just här.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-05-09 23:24



Bookmark and Share


  Respons VIP
Gnistan och den starka närvaron kommer inte på beställning. En dikt som skimrar och lyser.
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP