Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kom inte efter mig mer, horor. Min overall sitter under huden, går ni på mig kommer ni få se den."


De förstår inte

Det finns som är bekräftats kvinnor som kallar allmännyttans bostadsbestånd för "våra lägenheter" och nu förstår jag varför den jag blir jagad och beskylld för att ha tagit deras lägenhet trots att kontraktet är korrekt skrivet.

Dessa kvinnor har förberett sig och valt ut vilka de ska förfölja, dessa kvinnor är ovetande om den kriminalitet som ligger bakom och de används som ett slag Gott Exempel (GE) för deras kommunikation mellan de två hålens In-Ut friktion inom deras organisation och här ser jag även upphandlingar och förhandlingar inom kommunen så om vi nu fått upp kalsongerna så är det klart bättre att vid spackling av borrade hål så finns det en speciell metod som hyresvärden använder och att täppa igen känns nu så befriande att jag aldrig mera vill ansvara för detta själv mera. Så därför hoppas jag på en hyreshöjning med 8 % för extra service som får min lägenhet att komma se mer personlig ut.

Ex. de två 5 cm breda brädorna på köks-väggen som en kan skruva fast egna hyllor i känns perfekt och att kunna gå och få obehandlade träbitar att måla och montera är så roligt dessa hyllor är gjorda av överblivna kantlister från underskåp och konsolerna är från IKEA och kostar så bra för mig att jag har pengar över till det där klaffbordet som jag satt mellan fönstren i samma fina ek som övriga lister och i samma höjd som bänkskivorna för varför låta ett vanligt bord uppta 12 kvm yta nu när varje kvm bör bli kostnadseffektiva i bostaden?

Nej, täpp till hålen.

Eller som någon sa "-Sy ihop eländet" vad det nu betyder?

(Utvecklingen har kommit till relationen man-kvinna)

En personalfråga

Om jag vore förtroendevald, vem är jag då?

En idiot, säger någon i det kollektiva medvetandet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-01 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP