Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Solstråle*Mr Solstråle*

Tack vare er
jag skrattar och
ler nu lite mer...

För gråten den har sinat
mitt isiga hjärtat har tinat
inga motgångar heller
mig längre alls pinar
dem numera jag fort
bara bort nickar...

Ni två har gett mig
råg i ryggen...

Ni har även plussat på
lika gott för andra...
Så ni Två tycks va´ stjärnmästare
just på sådana här: BYGGEN***
*******************************









Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-01 15:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjukaste varmast Solskenstack! Och bock! /:) du är ju själv en glädjespridare så vi speglar vad vi får!
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt