Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petters PK papegojas stora sorg

Petters Pk papegojas stora sorg
Hen var ute och gick
som sällskap hade hen med sig sin
kameleont
men när den stackars kameleonten såg en regnbågsflagga blev henom
verkligen perplex vilken färg skulle hen/honom eller den välja
kravet på val gjorde X så förvirrad att hen lade sig ned med
akut hjärtsvikt
någon rättskaffens man hade låst in hjärtstataren
defillibrator med fint språk
det var ju utanför ordinarie kontorstid
sens moral
planera edra hjärtbekymmer till
kontorstid




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-01 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP