Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är vad


vill att det ska vara dag
men natten dröjer kvar
gör mig sömnig och gör så att fötterna domnar

vill att det ska vara ljust
men når inte fönstret
persiennerna är nere och jag kan inte gå

vill att det ska vara varmt
men kylan är stark
brottar ner håller fast mig i ett isande grepp

vill att jag ska va hel
men hittar inte resten
mörkret och kylan har gjort mig halv




Fri vers av MariL VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-05-02 10:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I våra lägenheter är det så gott som aldrig varmt.

2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP