Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett ljud


det var
där
du var

hittad

under stenen under trädet under solen

flyttade på planeterna
för att hitta dig

stjärnstoftet virvlade kring överallt
fick det i näsan och nös... jag har letat så länge

vännen

du kunde sagt
pip




Fri vers av MariL VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-05-02 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP