Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lisa min själ


vänder ansiktet mot solen
släpper alla måsten alla borden


sitter i lugn och ro
känner värmen hör gräset gro


en lisa för en stressad själ
tiden nu vill oss väl











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-03 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP