Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tysta flickan

Den tysta flickan
tillfälligt tankspridd
ser för ett ögonblick
i passerande spegelbild
innan återtagen självkontroll
bländande vacker ut.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-04 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP