Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


FÖR MITT EGET OCH ANDRAS VÄL

 

Jag känner att jag börjar

få lite ont om tid

ja för tiden den går

så ofantligt fort

när jag nu oförtrutet

försöker att sudda ut

alla de fatala misstag 

jag i livet gjort

 

ja för inget varar ju 

någonsin för evigt

nej allting har faktiskt

ett ganska tydligt slut

och här i mörkret där jag nu

så länge stått

här börjar nu min skugga 

sakta suddas ut

 

men snälla ge mig 

ändå lite tid att falla

för såväl svaren som tankarna 

de kan ta slut

ja snälla ge mig ett litet

men tydligt svar

för då kan jag till slut

kanske hitta ut

 

 ja jag försöker att vinna

lite mera tid

jag vill så gärna 

radera mina fel

ja och det är väl faktiskt

upp till varje individ

att se den rätta vägen

som kan göra dig hel

 

 för någonstans på vägen

mot mitt i livet

där förlorade jag 

delar av min själ

och jag letar ännu

helt oförtrutet

ja såväl för mitt eget 

som andras väl

 

 Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-04 16:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skuggan följer mig i graven ner
där finns den ej längre mer
2023-05-04
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP