Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sätta sig ner en stund...


Dagar vi stannar upp


De minnen vi har
är som ett ramverk
för hela livet




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-04 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST