Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kväll

 

nu

 

genomskinligt

brinner lyckoljus

och dagens sista

 

landar

tiden värmande

i strömmar under gliporna

 

andas våren

i ord 

stilla

 

 

om ett oss

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-04 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP