Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar 70 talet ibland. ibland


i bästa drömmen



inatt så
ska jag nog drömma
om dig igen
och lyssna till melodierna som luktar banan och
70 tal

du imiterar mina känslor
faller ner där och viras in i
de vita tygerna
du ser förskräckt ut
när jag skrattar högt
dina läppar fläckas med smaker
och vinrött lipstift nr 10 \"Bloodberry Nightlife\"
du smakar höst
suckar högt
och i mina öron
låter det precis som
framtidens lena brus




Fri vers av R4ikirI
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-08-13 18:40



Bookmark and Share


    Joulia
fin! :) gillade \"..och lyssna till melodierna som luktar banan och
70 tal..\"
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI