Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är bara en del i min film idé och händer inte i verkligheten.


tro på sig själv

Hon har tagit något från bo butiken som sticks.

Utredarna, eller hororna bytte ut mig till en av sina tror det var hon som tvättade deras toaletter.

Hur hamnade du i detta?

En av dem tog mig och gjorde om mig till en hora.

Var du det?

Nej, jag har aldrig varit med i detta.

Så du fick spela med och vänta tills du skapat utvägen?

Ja, så var det.

Hm,

Jag vet det där ljudet som känns som sprickor i huset.

Ja, inte knäppandet som i återställning utan det där
över-ljudet som skär i kroppen som studsar mot betongen och dämpas med djupt ljud så spänningen i huset ska sluta, det kommer från dom som tar över trapphusen, de som säger att detta är deras bostadsrättsförening.

Ok.

Och det är i den som jag inte fick vara med i, så dom vill få bort mig och säger till alla att jag tagit hennes lägenhet.

Är det hon som tagit den där stick-saken?

Ja.

Och ditt namn och person nummer?

Ja.

Vad heter hon?

Jag tror polisen har ett namn men jag känner dom inte.

Har aldrig pratat med dom, bara med Krister som sa att jag skulle gå upp och slå dom på käften men det vågade jag inte.

Du ville ha vapen för att gå upp dit till dessa okända?

Ja, det kom spontant och det gjorde mig skräckslagen för då förstod jag att allt var i verkligheten.

Bra, tänkte säga du var paranoid men detta låter...

förhöret över 2023-05-06 kl. 10:53

Jag har sagt upp min lägenhet, dom har sin uppgång.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-05-06 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP