Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan utan och med slutstation—paradox

Den inre resan är inte lika
Intensiv längre
Men pågår gör den
Lite som barnens bergbana
Dom flesta stationer
Så kommer bilder
Minnen
Från andra barn
Andra föräldrar

Alla vi
På samma ställe
Samma fight
Olika resesätt

Hur gick det
Vem vann
Djävulen eller ni

Jag sitter i solen
Planerar grillen
Kall öl
Men tankarna finns
Fortfarande
För er som just nu
Just idag
Sitter bredvid
Det ni älskar mest
Som kämpar på ett sätt
Som man måste ha sett
Hur sjuk en människa kan bli
Biverkningar
Som vilken tortyr som helst

Ölen e slut
Tankarna inte
Känslorna vibrerar över livet
Mer än nånsin
Liv
Har en än större mening
När man vandrat med döden
Vid sidan




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-06 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP