Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv - men jag ville så gärna tro

Så härligt naiv man är stundom
Jag ville så gärna se
Tro
Att vi människor
Äntligen lärt av historien
Vad som är värt vad
Icke
Jag sitter med tom blick
Jag förstår verkligen inte
Handlingarna
Meningen
Vinsten
Jag fullkomligt skiter i
Olika kulturer
Religoner
Alla fick väl en hjärna
Vad säger den inre rösten
Att mörda
Våldta
Föra krig
Avrätta
Hur kan dessa
Släcka lampan på kvällen
Har dom lyckats döda
Den egna inre rösten också




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-05-06 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP