Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag'et är itu'et

Det lyser om dig.

Jag är bitter och jag är svag.

Det flockas kring dig,
Frågor och fnitter.


Hos mig är det
Ifrågasättande och glassplitter.

Får vi ty oss till varandra,
Får vi hålla oss nära.

När mitt sämsta,
Och bästa, Jag kan mötas igen.

När jag får upprättelse,
När jag är dig igen.

Du är samman,
Jag är itu,

Vi korsar varandra,
Du är unik, du är du.

Jag är legot man trampat på,
Vilsen i djungeln, av allt man väntar på.

Tillslut vår sista väg vandra.
Vi kommer alltid finnas vid,
Sidan av varandra.






Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-06 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Måste erkänna att jag först missade.. att texten faktiskt handlar om den som är själva ordens innehåll. Trodde först den beskrev två individer, men sen.. när jag intellektuellt "nyktrade till" insåg jag mitt misstag.
2023-05-06
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP