Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖÄLDRA MÖTE UTAN MUSIK


att LIGGA ILLA TILL HOS CHEFEN

föräldramöte på dagis
barnen satt i föräldrarnas knän på golvet
vi skulle ha en gemensam sångstund.
jag hade plockat upp fiolen och spänt stråken
in kommer chefen och ger mig order
det äR DAGS ATT PACKA IHOP FIOLEN
tänk att det finns människor som inte uppskattar fiolmusilk




Bunden vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-07 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP