Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fägnad


björkarna är i ett vattenfall nu
små, små lövutfällningar
rinner ner i en ström


gröna sköna smaragder

gnistrande i solen


ju varmare desto stridare

blir strömmen
knopparna slår ut i fröjd


livet saluterar 

när naturen briserar



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-30 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP