Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyster vrå.

I ensamheten finns framtiden
I mörka rum andas tysta väsen
Ett rop, på hjälp
Ingen hör dig längre.
I tyst och dyster vrå
Där dammråttorna håller hov
När tappade du taget
Taget om det andra kallar liv.
När dog längtan?
När dog lusten?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-08 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP