Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jagets frihet är ändamål


JAGET

Jag är inte skapad för att leva bland desperationens ruiner
Optimism är

min religion 

min idol
Ge mig optimism, ger dig liv
Kämpa mot dig själv
vinn dig själv
Gör av dig själv frihets kompass
Jagets frihet är ändamål




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-05-08 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP