Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1024.Det är Vår ute...

*Det är Vår ute*
=och i själen är=
#XIPHIASGLADIUS!#
===
1.FÖR SEGER I DET STORA
ANDRA VÄRLDSKRIGET HAR
RÄCKT FEM ÅR AV ÖPPNA
STRIDER.

2.Hur lång tid krävs för
NYA SEGRAR i 21 århundrandet,
när måståndarna är släktband??

3.Som känner varandra ända in
SJÄLENS BOTTEN,hur bryter man då
BLODS GORDISK KNUT...när den
=tredje part=#kumpan!#= knyter
DEN allt bakframt?

5.VART STRÄCKER SIG MITTEN
AV FÖRLÅTELSEN I GIGANTISK
PLÅTPANNA DÄR BLODS
AVIKELSEN KOKAS ?

6.MOTGIFT
=MOT GIFT=
===
*GUDS ORD
ÄR LIVSKÄLLA*

Själens ord är
=KRAFT=

Hjärtats ord är
=Kärlekens Vagga=
===
###==###==###
S P E L A V
PSEUDOPERSONER
ATT EJ SKILJA DET!

PÅ DEN NOTEN
VILAR OLYCKSBÅDANDE
REAKTORXIPHIASGLADIUS!
###==###==###pkbf

OBS!!!954.2022/05/21

***GOD!BLESS AND
SAVE RUSSIA!AMEN!***




Övriga genrer av Lollitta VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-09 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP