Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

41

man ska vara försiktig
med önskningar
de kan slå in
mina gjorde det
det gjorde mig sjuk

det jag önskade
var inte det jag
behövde
tvärtom var det
skadligt för mig

nu önskar jag
att jag en dag har
bearbetat allt
som jag gått igenom
alla misstag jag gjort

att jag kan minnas
utan att hata mig själv




Fri vers av blimp VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-09 08:36



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Självhat är något man inte borde ägna sig åt, men man gör det ändå. Det man önskar är inte alltid det som är bäst för en. Jag känner igen dina tankar.
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP