Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålrum


han är mig fråntagen
en livslång förlust

jag tänder ljus
knäpper mina händer
och ber

snälla jag orkar inte mer
detta tomrum hålrum inuti
gigantiskt som universum

ingen sol som gassar
ingen måne som lyser
inga stjärnor blinkar här

ett evigt mörker råder
ljuset fladdrar
vinden blåser det ut

för denna saknad finns
inget slut




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-09 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP