Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKROTAD BIL

Narcissisten är en skrotad bil
Går ej att laga
Fast dess skugga följer offret
Dess tråd rullas på




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-05-09 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP