Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje hemilghet överstiger två är det inte hemlighet


PÅ HEMLIGHET!

Varje hemilghet överstiger två är det inte hemlighet
Jag räknade dig som mig själv
Du svikit mig
Du gav upp mig
på hemlighet!




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-09 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP