Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore ett näckrosblad

ligg på vattnet
näckrosblad
ligg på gränsen mellan vad och vad?
ett yin och yang
ett ytligt bad
flyt betänkligt
näckrosblad

se på himlen
näckrosblad
nudda botten med din långa vad
drick av solen när den är glad
drick av vattnet
näckrosblad

ingen frågar dig
näckrosblad
varför du bara ligger i ditt bad
alla vet att näckrosblad
gör sig bäst vid sjö och hav
ingen undrar
näckrosblad
alla beundrar
näckrosblad




Fri vers av Månfare VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-10 03:09



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Flyta och lapa sol dagarna i sträck. Näckrosen måste vara en lycklig varelse.
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP