Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"Tiden ...den bara går"

 

Ja våra liv
   de bara är

och alla frågor
   de bara finns
även om svaren
   ibland kan såras

men tiden …den bara går 

man minns
   allt det som varit

och det som varit
   det har just varit

och det man gjort
   det har man gjort

för gjort kan aldrig …bli ogjort

så skratta ofta
   om du fortsatt kan

för tiden
   den bara går

medan livet
   fortsatt är

och mitt liv …det är bara mitt

om nu inte vägen
    varit målet

så kanske målet
   varit livet
trots att livet
  varit svårt att fatta

men jag försöker ändå …att skratta

 

Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-10 08:16



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Bravo, vi får anta insikten kommer så småningom.. Memento Mori som man sa i Rom
2023-05-16

  Kungskobran VIP
Målet är att vara målmedveten
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP