Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… foto taget på begäran av mig, av min kärbo…


mitt ansikte är min facebook


se mina linjer i ansiktet
ett bevis för all lärdom
tyd mina skrattgropar
se dem som mina vänner

läs mina rynkors partitur
där fläckarna är noterna
sjung sedan livets sång med mig
så ser jag dig speglad i mig

för vi är dem vi är kort och gott
vi är mirakler som tagit oss hit
till denna stund mötet begåvar
vi är levande ansikte mot ansikte

mitt ansikte är min klokbok! 
jag visar dig värdighet och respekt
för att jag tror på människor
även om det ibland kostat...




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-05-10 08:29



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ansikte mot ansikte kan ingen fly undan. Allt syns där, och det mesta är vackert. Fint filosoferat.
2023-05-11

  Maria Sundelin VIP
Bra tanke
2023-05-10

  Sparvögat VIP
Ditt ansikte talar vishetens språk ~
i vackra toner…
2023-05-10

  E Nordin VIP
Skarpt fint
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP